Sivut

lauantai 19. lokakuuta 2013

Naamion takaa...


Tällaisina iltoina haluan nukahtaa autossa,
oranssien valojen loisteessa.
Otsa vasten kylmää lasia ja täristä.

Naamiashumua
Eilen olin ensimmäistä kertaa elämässäni naamiaisissa! Vauhdikas ilta, josta muistona iloinen mieli ja kipeät vatsalihakset. Kyseessä oli siis kolmen kaverin kimppasynttärit, jotka järjestettiin naamiasten muodossa. Naamiaisten teemana oli eläimet, joten pukeuduin sitten papukaijaksi. Askartelin kolme tuntia noiden höyhenien ja muiden kanssa, mutta lopputulos oli ihan onnistunut. Meikin tein vaan ihan improvisoiden, koska en löytäny netistä mitään mun asuun sopivaa. Siitä tulikin ihan hyvä, mutta muistin vasta loppuillasta ottaa kuvan siitä, niin se oli jo ehtiny vähän leviään...

Iltaan kuului paljon tanssia, valokuvia, syömistä ja pari limbo-kilpailua, joista voitin toisen. (Ihan tällee voisin alleviivata, että kyseessä oli täysin alkoholiton juhla.) Oli kyllä tosi huippua nähdä kuinka moni oikeesti lähti mukaan ihan täysillä. Lähes kaikilla oli joku naamiaispuku ja lopuille oli varattu pari ylimäärästä naamiota.
Illan jälkeen Kassu (Katariina) tuli meille yöks ja vaikka aluks piti valvoo niin ei siitä tullu enää mitään kun oli niin poikki kaikesta siitä riehumisesta.
Inspiroiduin ite ihan täysillä näistä juhlista! Aattelin, että voisin järjestää marraskuussa pikkujoulut kans jollain teemalla niin pääsee pukeutuun. Rakastan meinaan kaikkee pukeutumista ja maskeerausjuttuja. :)

Mutta tässä vielä kuvakooste illasta!

Tää biisi tais soida enemmän kun kerran:
Tämmöstä mun syyslomalle!
Mitäs muut on tehny? :)

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva toi naamiaissynttäri-idea! :D Sun blogis on tosi kivannäkönen, liityin lukijaks :) Btw, se sun Lovesong-cover oli ihana (=

  http://wishinmydayaway.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mäkin tykkäsin tosi paljon näistä synttäreistä. Käyn tsekkaan sun blogin. ;)

   Poista