Sivut

maanantai 2. joulukuuta 2013

Ei elämää kummempaa


Listen to this while reading: She is love

Heya!
Vihdoin on koeviikosta päästy läpi kunnialla. Vielä en tiedä kuinka monta kurssia meni läpi, mutta jännityksellä jään odottamaan.
Uusi jakso alkoi perjantaina ja toistaiseksi on mennyt tosi hyvin. Odotan tältä jaksolta paljon, sillä lukkari on täynnä mukavia aineita ja joululomakin on kivasti tässä välissä. Erityisesti espanjantuntien jatkumista odotan innolla.
Sen lisäksi meillä on parin kaverin kanssa poissaolokilpailu. Se, joka saa vähiten poissaoloja meistä kolmesta on voittaja. Häviäjä tarjoaa voittajalle ruuat Pancho Villassa ja toiseksi tullut maksaa vain itsensä. Mielenkiintoista tästä kisasta tekee se, että meillä kolmella on kaikilla järjettömästi poissaoloja ja ongelmana aamuheräämiset/iltavalvomiset. Saa nähdä miten käy... :)Lunta on satanut jo ihanan paljon ja meille pystytettiin eilen joulukuusi. Sytytän kynttilöitä ja pidän joulumieltä yllä. Lauantaina pidin pienet kutsut koulukavereille, jotka ei ole koskaan käyneet meillä. Nyt se on helpompaa kun muutettiin Valkeakoskelta lähemmäs Tamperetta. Kaikki sujui hyvin kun oli ylimääräinen pari auttavia käsiä.


Tänään tiskasin hulluna astioita. En tainnut olla siinä kamalan hyvä, koska meidän äiti tuli myöhemmin tuomaan mulle lapun, johon se oli kirjottanu tiskaamisohjeet. :D
Sen lisäks oon sytytelly lisää kynttilöitä ja kuunnellu yhtä todella hyvää artistia, johon jaksoin tutustua paremmin vasta tänään, vaikka yks niiden biisi on mun Spotifyssä pyöriny pidempäänkin.

Kynttilöistä puheen ollen... Ostin muffinin tuoksuisia kynttilöitä! Ne tuoksuu ihan mielettömän hyvältä ja näyttää myös kivalta. Niiden lisäksi ostin vaniljan tuoksuisia kynttilöitä. Maksoin molemmista yhteensä kaksi euroa Lidlissä.


Sen kummempaa ei mulle kuulu. Love Nationin kanssa ollaan oltu ahkerasti keikoilla ja viikonloput kuluu aika nopeesti siinä. Huomenna alkaa vanhojen tanssikurssi. Jee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti